Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Κω μεταβαίνει αύριο 22/7/17 ειδική ομάδα για επιθεώρηση στο λιμάνι του νησιού

tags :
Στην Κω μεταβαίνει αύριο 22/7/17 ειδική ομάδα για επιθεώρηση στο λιμάνι του νησιού
Έδεσε με επιτυχία στο λιμάνι της Κεφάλου το πλοίο BLUE STAR αποκαθιστώντας την θαλάσσια συγκοινωνία της Κω με τον Πειραιά
Αύριο (22 Ιουλίου 2017) μεταβαίνει στην Κω ειδική ομάδα αποτελούμενη από ειδικούς λιμενολόγους – μηχανικούς, καθηγητές του Πολυτεχνείου αλλά και ιδιώτες επιστήμονες, για να επιθεωρήσουν την κατάσταση στο λιμάνι του νησιού μετά το σεισμό.
Παράλληλα δύτες θα πραγματοποιήσουν υποβρύχιες λήψεις από δύτες, έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα των ζημιών, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες.
Ο κ. Δέδες που παραμένει στην Κω μαζί με τον κ. Λαμπρίδη και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμιο Λέκκα ανέφερε ότι πραγματοποιούνται ήδη απόψε έλεγχοι σε όλα τα ξενοδοχεία από τα κλιμάκια των μηχανικών οι οποίοι θα συνεχιστούν αύριο και την Κυριακή τόσο με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία όσο και με όλα τα δημόσια κτίρια.
«Έχουμε φέρει στην Κω τους καλύτερους επιστήμονες» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας Χρήστος Λαμπρίδης ο οποίος ανακοίνωσε ότι ήδη έδεσε με επιτυχία στο λιμάνι της Κεφάλου το πλοίο BLUE STAR αποκαθιστώντας την θαλάσσια συγκοινωνία της Κω με τον Πειραιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης