Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Ανάβυσσο και Σπέτσες - Μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τους δυνατούς ανέμους

tags :
Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Ανάβυσσο και Σπέτσες - Μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τους δυνατούς ανέμους
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις Σπέτσες έχουν ενισχυθεί, και αυτή την ώρα επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα, 4 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δύσκολη προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να θέσουν υπό έλεγχο τις δύο πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι 1 Αυγούστου 2017 στην Ανάβυσσο Αττικής και τις Σπέτσες.
Η μεγάλη πυρκαγιά στις Σπέτσες, με διάσπαρτες εστίες, που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, έχει πάρει διαστάσεις λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ οι προσπάθειες των πυροσβεστών εστιάζονται στο να μην πλησιάσει η φωτιά σε κατοικίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί, έως τώρα τουλάχιστον, ζημιές.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις Σπέτσες έχουν ενισχυθεί, και αυτή την ώρα επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα, 4 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη, ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα στο νησί ένα ακόμη πεζοπόρο τμήμα.
Όσον αφορά στη φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας Αναβύσσου, η πυροσβεστική έχει καταφέρει, παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν, να την περιορίσει και να μην υπάρχει έτσι κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.
Παράλληλα σημειώνεται, ότι έχουν αποχωρήσει πλέον τα εναέρια μέσα.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 1 πεζοπόρο τμήμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης