Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Ανάβυσσο, απειλούνται κατοικίες - Τρεις πυροσβέστες τραυματίες

tags :
Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Ανάβυσσο, απειλούνται κατοικίες - Τρεις πυροσβέστες τραυματίες
Όπως επιβεβαιώνει η πυροσβεστική, υπάρχουν τρεις πυροσβέστες που έχουν υποστεί εγκαύματα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο 251 ΓΝΑ
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν, η νέα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή χαμηλής βλάστησης κοντά στη λεωφόρο Αναβύσσου Αττικής, ενώ οι φλόγες έχουν πλησιάσει πολύ κοντά σε δύο οικισμούς, γι αυτό έχει οργανωθεί σχέδιο εκκένωσης.
Όπως επιβεβαιώνει η πυροσβεστική, υπάρχουν τρεις πυροσβέστες που έχουν υποστεί εγκαύματα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο 251 ΓΝΑ.
Όπως δήλωσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σαρωνικού στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, Σταύρος Πετρόπουλος, εκτός από τους τρεις πυροσβέστες, προκλήθηκαν ζημιές σε δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, απηύθυνε έκκληση νωρίτερα, μέσω του Σκάι, να εκκενωθούν τα σπίτια που απειλούνται από τη φωτιά.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να περιορίσουν την πυρκαγιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τις κατοικημένες περιοχές.
Αυτήν την ώρα επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα μίας ομάδας, καθώς και δύο ελικόπτερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης