Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα» αύριο (10/8) - Δε θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του «Βήματος» την Κυριακή

tags :
Τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα» αύριο (10/8) - Δε θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του «Βήματος» την  Κυριακή
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αύριο αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου
Τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα» αύριο, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του «Βήματος» την ερχόμενη Κυριακή.
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αύριο αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε.
Από αύριο κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.
Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τέλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης