Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαίνεται η φωτιά στην Αν. Αττική – Σε δύο σημεία οι εστίες των πυρκαγιών

Μαίνεται η φωτιά στην Αν. Αττική – Σε δύο σημεία οι εστίες των πυρκαγιών
Οι φόβοι είναι πλέον έντονοι γιατί μετά το δρόμο Καλάμου – Καπανδρίτι, η φωτιά περνάει στην περιοχή του εθνικού δρυμού και πλέον κανείς δεν θέλει να υποθέσει τι θα ακολουθήσει αν η φωτιά εξαπλωθεί 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που μαίνεται από την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, από τις 16:00 μμ στην περιοχή του Καλάμου, με τις εστίες να καίνε σε δύο σημεία.
Σε μερική ύφεση αυτή τη στιγμή βρίσκεται η φωτιά στην περιοχή του Καλάμου, καθώς οι άνεμοι έχουν εξασθενίσει.
Στο μέτωπο που βρίσκεται στο Μετόχι η φωτιά μετακινείται προς την είσοδο του χωριού, δεν έχει φτάσει όμως σε κοντινή απόσταση.
Τα πράγματα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση στη φωτιά που εξελίσσεται στην περιοχή μεταξύ Καλάμου – Καπανδρίτι.
Η φωτιά αυτή τη στιγμή κινείται προς το Καπανδρίτι έχοντας φτάσει στο δρόμο Καλάμου – Καπανδρίτι.
Οι φόβοι είναι πλέον έντονοι γιατί μετά το συγκεκριμένο δρόμο, η φωτιά περνάει στην περιοχή του εθνικού δρυμού και πλέον κανείς δεν θέλει να υποθέσει τι θα ακολουθήσει αν η φωτιά εξαπλωθεί στο συγκεκριμένο χώρο, όπως ισχυρίζονται οι επικεφαλείς των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Περί τις 22:45 μμ στις 14 Αυγούστου 2017, έχει διακοπεί η κυκλοφορία τόσο στην παλαιά όσο και στην καινούργια εθνική όδο Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς τον Κάλαμο.
Εκτροπή κυκλοφορίας γίνεται στα εξής σημεία:
Στην Πλατεία Καλάμου προς τους Αγίους Αποστόλους.
Στον Κόμβο Μικροχωρίου προς Κάλαμο.
Πολύ έντονες είναι οι ανησυχίες για τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, καθώς αύριο 15 Αυγούστου 2017 θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα με το πόσιμο νερό, καθώς οι πυροσβέστες έχουν καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος των προμηθειών τους το σύστημα ύδρευσης δεν λειτουργεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης