Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Ενημέρωση για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

tags :
Περιφέρεια Αττικής: Ενημέρωση για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς
Η Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε για 500 πυροσβέστες και εθελοντές την παροχή νερού και πρόχειρου γεύματος, τα οποία συγκεντρώνονται και διανέμονται με βάση το Δημοτικό Κατάστημα Καλάμου
Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής σχετικά με την υποστήριξη που παρέχει στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής για την καταπολέμηση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή του Καλάμου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«Σήμερα 15 Αυγούστου 2017, ύστερα από σχετικό αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε 3 ερπυστριοφόρα βαρέως τύπου χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις περιορισμού της πυρκαγιάς. Πλέον στο μέτωπο της αντιμετώπισης της καταστροφικής πυρκαγιάς από την Περιφέρεια Αττικής επιχειρούν 23 υδροφόρες, 7 ερπυστριοφόρα βαρέως τύπου χωματουργικά μηχανήματα με τις ειδικές πλατφόρμες μεταφοράς τους, 2 μεγάλοι ελαστιχοφόροι φορτωτές καθώς και ένα χωματουργικό μηχάνημα τύπου JCB.
Παράλληλα η Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε για 500 πυροσβέστες και εθελοντές την παροχή νερού και πρόχειρου γεύματος, τα οποία συγκεντρώνονται και διανέμονται με βάση το Δημοτικό Κατάστημα Καλάμου.
Στελέχη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς και σε διαρκή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε περαιτέρω αίτημά της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης