Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεν αναχώρησε το ελληνικό C-130 που θα μετέφερε τους πυροσβέστες από την Κύπρο, λόγω βλάβης

Δεν αναχώρησε το ελληνικό C-130 που θα μετέφερε τους πυροσβέστες από την Κύπρο, λόγω βλάβης
Η άφιξη των 60 πυροσβεστών, αναμένεται για τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2017, με το ερώτημα να είναι πότε θα μπορέσουν να ριχτούν στη μάχη της πυρόσβεσης, μετά την ταλαιπωρία που θα έχουν υποστεί
Στο έδαφος έμεινε το ελληνικό μεταγωγικό αεροπλάνο C-130 που θα μετέφερε τους Κύπριους πυροσβέστες στη χώρα μας, λόγω βλάβης, όπως επιβεβαιώνει και ο Κύπριος αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρα Παπαδόπουλος.
Το ελληνικό μεταγωγό επιχείρησε 2 φορές να απογειωθεί ανεπιτυχώςστις 19:30 μμ, μένοντας στο έδαφος.
Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να αποκατασταθεί η βλάβη, λήφθηκε η απόφαση να αναχωρήσει δεύτερο C-130, από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στις 23:00 μμ την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2017.
Με το 2ο αεροπλάνο θα επιβιβαστοεί και τεχνικό πλήρωμα, για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο αεροσκάφος που βρίσκεται καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο twitter ανέβασε την ακόλουθη ανάρτηση:
«Η ομάδα πυρόσβεσης από την Κύπρο αναχωρεί για την Ελλάδα στις 19:30 και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κάθε περαιτέρω βοήθεια».
Στη συνέχεια τη διέγραψε, από τη στιγμή που το ελληνικό C-130 παρέμενε καθηλωμένο στο έδαφος.
Η άφιξη των 60 πυροσβεστών, αναμένεται για τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2017, με το ερώτημα να είναι πότε θα μπορέσουν να ριχτούν στη μάχη της πυρόσβεσης, μετά την ταλαιπωρία που θα έχουν υποστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης