Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην ανατολική Αττική - Βελτιωμένη η κατάσταση και στην Ηλεία

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην ανατολική Αττική -  Βελτιωμένη η κατάσταση και στην Ηλεία
Εξαιρετική δουλειά των πυροσβεστικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Καπανδρίτι
Καλύτερη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ημέρες είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά την πορεία των πυρκαγιών τόσο στην ανατολική Αττική όσο και στην Ηλεία με την πυροσβεστική να αισιοδοξεί ότι εντός της ημέρας όλα τα πύρινα μέτωπα θα έχουν τεθεί υπό έλεγχο.
Σε κάθε περίπτωση, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ ήδη από νωρίς το πρωί, τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης επιχειρούν σε όλα τα μέτωπα προκειμένου να σβήσουν και οι τελευταίες εστίες.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο μέτωπο της ανατολικής Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή του Καπανδριτίου, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να κάνουν εξαιρετική δουλειά, να περιορίσουν τις όποιες μικροεστίες, να μπουν στα πύρινα μέτωπα και να οριοθετήσουν την φωτιά, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να μην υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο.
Αυτή η ολονύχτια «αντεπίθεση» της Πυροσβεστικής ήταν και η πλέον κρίσιμη στιγμή προκειμένου να αλλάξει η εικόνα με το πύρινο μέτωπο στην ανατολική Αττική και σήμερα να δίνεται η δυνατότητα και με τη συνδρομή των εναέριων μέσων να μπει ένα τέλος σε αυτήν την τεράστια πυρκαγιά.
Πλέον στόχος της πυροσβεστικής είναι να σβήσουν και οι τελευταίες μικροεστίες, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία αρνητική εξέλιξη σε ενδεχόμενο αύξησης της έντασης των ανέμων.
Εξίσου βελτιωμένη είναι η κατάσταση και στο Κρυονέρι Ηλείας όπου και εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά που απείλησε χθες το απόγευμα το χωριό Περιστέρι αλλά και στη Ζάκυνθο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης