Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε ύφεση η πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στην Αλεξανδρούπολη - Χωρίς φωτιές η Κεφαλονιά

tags :
Σε ύφεση η πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στην Αλεξανδρούπολη - Χωρίς φωτιές η Κεφαλονιά
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, 11.141.100 στρέμματα είχαν καεί μέχρι και προχθές στην Κεφαλονια
(upd) Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε ανενεργό χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, στην περιοχή της Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Εκδηλώθηκε μακριά από κατοικημένη περιοχή, ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπάρχει πυκνή θαμνώδης βλάστηση η οποία δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης
Στην περιοχή επιχειρούν 14 πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα 35 ατόμων, ενώ μέχρι και τη δύση του ηλίου, από αέρος επιχείρησαν δύο PZL (Πετζετέλ), ένα CL415 (Καναντέρ) και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο, το οποίο φέρεται να δήλωσε βλάβη κατά τη διάρκεια των ρίψεων νερού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στο μεταξύ, οι από αέρος επιχειρήσεις κατάσβεσης των δύο χθεσινοβραδινών μετώπων που έκαψαν την Κεφαλονιά ξεκίνησαν το πρωί σήμερα, Παρασκευή, και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, 11.141.100 στρέμματα είχαν καεί μέχρι και προχθές στην Κεφαλονια, από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Ακόμα δεν έχει γίνει εκτίμηση της κατάστασης για τα στρέμματα που έχουν καεί από τις χθεσινές πυρκαγιές.
"Για ακήρυχτο πόλεμο με τους εμπρηστές", έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.
"Πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμούς", είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης