Κοινωνία

Εκδηλώθηκαν 67 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Χωρίς ενεργό μέτωπο οι φωτιές σε Κυπαρισσία, Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Εκδηλώθηκαν 67 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο -  Χωρίς ενεργό μέτωπο οι φωτιές σε  Κυπαρισσία, Κέρκυρα και Κεφαλονιά
Για τα αίτια των πυρκαγιών διενεργείται προανάκριση
Μέσα σε ένα 24ωρο, ήτοι από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 19/8 μέχρι τις 06:00 σήμερα, εκδηλώθηκαν 67 πυρκαγιές συνολικά, η πλειοψηφία των οποίων αντιμετωπίστηκε στο αρχικό τους στάδιο.
Σε εξέλιξη, χωρίς όμως ενεργά μέτωπα, βρίσκονται οι φωτιές στους Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας, όπου επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και πέντε άτομα πεζοπόρο τμήμα , στην περιοχή Κοκκίνι Κέρκυρας, όπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα και επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα, αλλά και στην Κεφαλονιά, όπου είναι σε εξέλιξη πέντε πυρκαγιές που ξέσπασαν το απόγευμα του Σαββάτου 19/8, εκ των οποίων οι τρεις στην περιοχή Καραβάδος και οι δύο στην περιοχή Τραπεζάκι.
Επίσης, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι οι φωτιές στη Ζάκυνθο, στη βορειανατολική Αττική δεν υπάρχει φωτιά, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν από το Σάββατο 19/8 οι πυρκαγιές στα Σιμωτάτα- Λουρδάτα Κεφαλονιάς, στην περιοχή των Αχαρνών Αττικής και στην περιοχή Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.
Τέλος ως προς τα αίτια των πυρκαγιών διενεργείται προανάκριση από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  και κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης