Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Από Τετάρτη πάλι καλοκαίρι - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

tags :
Από Τετάρτη πάλι καλοκαίρι - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Αύριο, Τρίτη στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέποντας βροχές και καταιγίδες για αύριο Τρίτη από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι κατά τόπους.
Μάλιστα μπορεί στα βόρεια και ανατολικά τμήματα να ενταθούν και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης.
Την Τετάρτη ο καιρός θα επιστρέψει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Tα φαινόμενα θα επηρεάσουν, σύμφωνα με την έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την ανατολική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Αύριο, Τρίτη στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.
Σταδιακή πάντως θα είναι η βελτίωση από το μεσημέρι.
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι και βελτίωση από το βράδυ.
Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν ενώ αναμένεται βελτίωση από το βράδυ.
Στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και τις Σποράδες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ.
Στην Κρήτη, είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες έως το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές ενώ αναμένεται βελτίωση από το βράδυ.
Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης