Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανάληψη ευθύνης για τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Χαρακόπουλου (ΝΔ)

Ανάληψη ευθύνης για τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Χαρακόπουλου (ΝΔ)
Η αντιεξουσιαστική ομάδα «καταληψιομανείς» ανέλαβε την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ,  Μάξιμου Χαρακόπουλου
Η αντιεξουσιαστική ομάδα «καταληψιομανείς» ανέλαβε την ευθύνη για τους βανδαλισμούς και την αναγραφή συνθημάτων στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ,  αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χαρακόπουλου, στη Λάρισα.
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα οι «καταληψιομανείς» μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι με «αυτή την επίθεση θέλαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις που εκείνος πολεμάει και εμείς στηρίζουμε».
Σημειώνεται ότι χθες, Σάββατο 26/8, η ΝΔ με ανακοίνωσή της καταδίκασε τους βανδαλισμούς και την αναγραφή συνθημάτων στο πολιτικό γραφείο του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Λαρίσης, Μάξιμου Χαρακόπουλου, από γνωστούς – αγνώστους, δηλώνοντας ότι «τα στελέχη της δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τέτοιου είδους ενέργειες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης