Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Εγκλωβισμένοι» στην Ελλάδα οι Ρώσοι τουρίστες, μετά από μπαράζ ακυρώσεων πτήσεων

tags :
«Εγκλωβισμένοι» στην Ελλάδα οι Ρώσοι τουρίστες, μετά από μπαράζ ακυρώσεων πτήσεων
Η ελληνική Ellinair είναι έτοιμη να αναλάβει τον επαναπατρισμό τους, με δικά της έξοδα
Εκατοντάδες Ρώσοι τουρίστες παρέμειναν εν τέλει χθες στην Ελλάδα, καθώς τουλάχιστον 30 πτήσεις της ρωσικής VIM-Avia ακυρώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό πρακτορείο TASS.
Πρόκειται για περίπου 20 τακτικές πτήσεις και άλλες 10 πτήσεις τσάρτερ από τρεις ρωσικές πόλεις και έξι ξένες χώρες: την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία.
Επίσης, περίπου 360 Κινέζοι τουρίστες καθηλώθηκαν στη Λιέγη του Βελγίου λόγω της ακύρωσης πτήσης της VIM-Avia προς το Wuhan, της κινεζικής επαρχίας Hubei.
Οι αρχές κατάφεραν να βρουν κατάλυμα μόνον για τους μισούς, ενώ οι άλλοι πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο.
Σε ό,τι αφορά στους Ρώσους που βρίσκονται στη χώρα μας, η ελληνική Ellinair είναι έτοιμη να αναλάβει τον επαναπατρισμό τους, με δικά της έξοδα.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, «η ελληνική αεροπορική Ellinair δήλωσε έτοιμη να μεταφέρει τους επιβάτες της πτήσης τσάρτερ της VIM-Avia με δικά της έξοδα».
Επί αυτού, ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας κ. Maxim Sokolov, δήλωσε ότι οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια επαναπατρισμού των πελατών της VIM-Avia.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης