Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο «Ελ.Βενιζέλος» η πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας - Πεκίνου της Air China που μετέφερε πάνω από 200 επιβάτες

Στο «Ελ.Βενιζέλος» η πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας - Πεκίνου της Air China που μετέφερε πάνω από 200 επιβάτες
Το αεροσκάφος που προσγειώθηκε σήμερα μετέφερε πάνω από 200 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Π. Μπαζιάνα
Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προσγειώθηκε η πρώτη απευθείας πτήση της Air China μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου, που από σήμερα θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και το Σάββατο μετ’ επιστροφής χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, τις δύο πρωτεύουσες.
Το αεροσκάφος που προσγειώθηκε σήμερα μετέφερε πάνω από 200 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Π. Μπαζιάνα, η οποία προ ημερών αναγορεύθηκε επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου.
Στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία παρευρίσκονται και θα κάνουν δηλώσεις ο υπουργός υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης, ο πρέσβης της Κίνας Τζόου Σιαολί, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Η. Ψινάκης, ο πρόεδρος του διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Δ.Δημητρίου και εκπρόσωπος της Air China.
Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις της Air China μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου, θα πραγματοποιούνται με Airbus 330 - 200, το ταξίδι θα διαρκεί 10,5 ώρες, ενώ είναι πολύ πιθανό, αργότερα, η εταιρεία να προσθέσει και τρίτο εβδομαδιαίο δρομολόγιο στη σύνδεση του Πεκίνου με την Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης