Τελευταία Νέα
Κοινωνία

To Σάββατο 7/10 απολογούνται οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή Λεμπιδάκη

tags :
To Σάββατο 7/10 απολογούνται οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή Λεμπιδάκη
Ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή Ηρακλείου
Το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη, αφού ζήτησαν και πήραν τη σχετική προθεσμία από τον ανακριτή Ηρακλείου.
Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για αρπαγή σε διακεκριμένη μορφή , σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα εκβιασμού και εμπρησμού.
Η 16χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους καθώς ο εισαγγελέας της απήγγειλε κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην απαγωγή και άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού για λήψη λύτρων.
Την ίδια στιγμή πάντως συνεχίζονται οι έρευνες και στην Αττική για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση απαγωγής.
Λεπτομέρειες τόσο για την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία όσο και για εν εξελίξει έρευνες θα δοθούν στη σημερινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στις 11:00 το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.
Την ίδια ώρα, στην αίθουσα Παύλος Μπακογιάννης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα μπορούν δημοσιογράφοι να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης