Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στουρνάρας: Η κυβέρνηση στοχεύει να κλείσει όλα τα προαπαιτούμενα μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας - Δεν θα ληφθεί απόφαση για τη δόση

Στουρνάρας: Η κυβέρνηση στοχεύει να κλείσει όλα τα προαπαιτούμενα μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας - Δεν θα ληφθεί απόφαση για τη δόση
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών
Με στόχο να κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου κινείται η κυβέρνηση.
Τα ανωτέρω διεμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως δεν θα πρέπει να αναμένεται απόφαση για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ από το Eurogroup της Δευτέρας, καθώς, όπως υποστήριξε, το όργανο αυτό δεν ανακοινώνει τέτοιες αποφάσεις.
Ωστόσο ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την ελπίδα να έχουν κλείσει όλα τα προαπαιτούμενα μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας.
Όσον αφορά στην κριτική που έχει δεχθεί από στελέχη της ΝΔ και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως ακούει την κριτική και τη λαμβάνει υπόψιν του όταν είναι δημιουργική.
"Ο ρόλος του υπουργείου Οικονομικών δεν είναι να είναι ευχάριστος αλλά να είναι αποτελεσματικός. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο καθήκον μπροστά μας" τόνισε ο κ. Στουρνάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης