Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ) - Η τρόικα δεν ζητά νέα μέτρα - Συνεχής και σκληρή η διαπραγμάτευση - Τελειώνει το πρόγραμμα

tags :
Γ. Στουρνάρας (ΥΠΟΙΚ) - Η τρόικα δεν ζητά νέα μέτρα - Συνεχής και σκληρή η διαπραγμάτευση - Τελειώνει το πρόγραμμα
Κανένας λόγος ανησυχίας
Συνεχείς είναι οι συσκέψεις ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Οι δύο άνδρες είχαν νέα συνάντηση σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς η τρόικα δε ζητά νέα μέτρα.
Ο υπουργός έκανε λόγο για «συνεχή και σκληρή διαπραγμάτευση», σημειώνοντας πως πως «βρισκόμαστε προς το τέλος του προγράμματος».
Χθες ο υπουργός Οικονομικών, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες και τα «εμπόδια» οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα είναι επιτυχείς.
«Η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών για να κλείσουν τα ανοικτά θέματα και συνεχίζεται η αποστολή στοιχείων. Η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη αλλά φτάνουμε προς το τέρμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Στουρνάρας.
«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ελληνικό λαό» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της τρόικα έχουν ζητήσει περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης