Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως - Στόχος οι νέες αγορές

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως - Στόχος οι νέες αγορές
Στην αγορά της Κίνας στρέφεται η υπουργός Τουρισμού
Αισιόδοξη για την νέα τουριστική περίοδο που ξεκινάει εμφανίστηκε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.
Ωστόσο για να γίνει αυτό σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να προσφέρει έναν πολύ καλό ποιοτικό τουριστικό προϊόν και καλές υπηρεσίες, αλλά και να προσεγγίσει νέες αγορές όπως είναι η κινεζική.
Η υπουργός καλωσόρισε 16 ζευγάρια από την Κίνα που επέλεξαν τη χώρα μας, και συγκεκριμένα την πόλη των Χανίων, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ενώ ενημέρωσε για την έναρξη διαφημιστικής καμπάνιας από τον δήμο της Σανγκάης, συναντήσεις με επιχειρηματίες του τουρισμού και με το προξενείο της Ελλάδας, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς την Ελλάδα.
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας να διαφημιστεί», τόνισε η υπουργός και σημείωσε ότι «θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός».
Υπογράμμισε, επίσης, ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από την Κίνα επιλέγουν να επισκεφθούν την Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι δύο χώρες συνδέονται πλέον με ισχυρούς οικονομικούς, εμπορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς.
Ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, Zou Xiaoli, με τη σειρά του, χαιρέτισε την αποστολή και δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κεφαλογιάννη για την παρουσία της στην εκδήλωση, καθώς είναι μεγάλη τιμή για τους Κινέζους τουρίστες». «Η Ελλάδα είναι κοιτίδα πολιτισμού και έχει μεγάλη ιστορία, όμορφα νησιά αλλά και στενούς δεσμούς με την Κίνα. Η Κίνα και η Ελλάδα είναι σαν μια οικογένεια. Θέλουμε ακόμα περισσότερους τουρίστες να έρχονται εδώ, επειδή αυτό θα κάνει τις σχέσεις μας πιο ισχυρές και πιο διαρκείς», επισήμανε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης