Τελευταία Νέα
Οικονομία

Προαγωγή παίρνει ο P. Thomsen - Aναλαμβάνει προσωρινά επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, μετά την αποχώρηση του R. Moghadam

tags :
Προαγωγή παίρνει ο P. Thomsen - Aναλαμβάνει προσωρινά επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, μετά την αποχώρηση του R. Moghadam
Χρέη αναπληρωτή διευθυντή θα ασκεί από το Παρίσι ο Thomsen
Καθήκοντα αναπληρωτή διευθυντή θα ασκεί προσωρινά στο ΔΝΤ ο P. Thomsen, μετά την αποχώρηση - μετά από 22 χρόνια - του R. Moghadam.
Μέχρι να καλυφθεί η θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, χρέη αναπληρωτή διευθυντή θα ασκεί - από το Παρίσι- ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα.
Ωστόσο οι διεργασίες για την κάλυψη της θέσης έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν αναμένεται να πάρουν χρόνο.
Στο μεταξύ, όπως ανέφερε ήδη από πριν το www.bankingnews.gr, αποχωρεί, μετά από θητεία 22 ολόκληρων ετών, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Reza Moghadam, επικεφαλής για τα ευρωπαϊκά ζητήματα.
Ειδικότερα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του από το ΔΝΤ, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της αμερικανικής τράπεζας Morgan Stanley.
Σε ανακοίνωσή της η Morgan Stanley γνωστοποιεί πως ο Reza Moghadam θα αναλάβει καθήκοντα στην τράπεζα, κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, 2014.
Ο Moghadam θα είναι υπεύθυνος για την παροχή συμβουλών στις κυβερνήσεις, σε ό,τι αφορά στρατηγικές διαχείρισης ρίσκου.
Κατά τη θητεία του στο ΔΝΤ, ο Moghadam είχε ενεργό ρόλο στα πακέτα διάσωσης τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης