Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ο. Ντριβαλάς (ΑΔΕΔΥ): Να φύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα εμβάσματα στο εξωτερικό

Ο. Ντριβαλάς (ΑΔΕΔΥ): Να φύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα εμβάσματα στο εξωτερικό
Προβληματίζει η χρονική περίοδος - Στόχος να αποτρέψουν τις απεργίες των συνδικάτων 
«Αν ελεγχθούν οι περιπτώσεις και βρεθούν υπάλληλοι που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, να φύγουν», ανέφερε ο Οδυσσέας Ντριβαλάς, πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, στο ραδιόφωνο του Real, ως προς το θέμα που έχει ανακύψει, με την λίστα των δημοσίων υπαλλήλων, που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό.
««Τα ζητήματα για μας είναι απλά: ένας δημόσιος υπάλληλος δεν έχει τη δυνατότητα, να βγάλει έξω 1 εκατ. ευρώ, από τον μισθό του», ανέφερε ο Ο. Ντριβαλάς, ο οποίος, ωστόσο, συμπλήρωσε πως η χρονική περίοδος προβληματίζει και ότι «στοχεύουν στο να μην μπορούν τα συνδικάτα να κάνουν απεργίες».
Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ σχολίασε «δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι τα ΜΜΕ έχουν πέσει πάνω σε αυτό και να μην σχολιάζουν καθόλου αυτό που είπε χθες η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων, ότι η κυβέρνηση και οι βουλευτές ψηφίζουν τροπολογίες νύχτα, μέσα σε νομοσχέδια άσχετα, για να καλύψουν κάποιες περιπτώσεις και να εκπροσωπήσουν συμφέροντα».
Τέλος, ανέφερε πως «αν είναι πραγματικότητα ότι έφυγαν από το δημόσιο πριν συμπληρώσουν το εργασιακό τους βίο, θεωρώ ότι κάτι συμβαίνει.
Από το δημόσιο φεύγουν αυτοί που τρομάζουν.
Αυτοί που φοβούνται αν θα πάρουν τη σύνταξή τους.
Και φεύγουν και πιο νωρίς», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, σε σχόλιο δημοσιογράφου της εκπομπής ότι μετά την αποκάλυψη του θέματος πολλοί από όσους πρόκειται να ερευνηθούν, παραιτήθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης