Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πυρετός συσκέψεων στο ΥΠΟΙΚ, υπό τον Χαρδούβελη - Παρών ο Κυρ. Μητσοτάκης - Στο επίκεντρο το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο

tags :
Πυρετός συσκέψεων στο ΥΠΟΙΚ, υπό τον Χαρδούβελη - Παρών ο Κυρ. Μητσοτάκης - Στο επίκεντρο το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο
Μπορεί να μην πραγματοποιηθεί τελικά απόψε νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ ΥΠΟΙΚ και τρόικας
Πυρετός συσκέψεων λαμβάνει χώρα στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς εξετάζονται τα επιχειρήματα της κυβέρνησης έναντι της τρόικας.
Ειδικότερα, σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη, συζητώνται οι αλλαγές στο Δημόσιο και ειδικότερα το ζήτημα του ενιαίου μισθολογίου.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ανάλογη σύσκεψη για το μισθολόγιο του Δημοσίου είχε πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, υπό τον υπουργό αναπληρωτή Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.
Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, είναι πιθανόν να μην πραγματοποιηθεί απόψε τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τους επικεφαλής της τρόικας, καθώς, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, «περιμένουμε απαντήσεις από την τρόικα για να συνεχίσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης