Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ομολογιούχοι: «Δεν αντέχουμε άλλη κοροϊδία» - Ζητούν συνάντηση με Σαμαρά - «Διαθέστε μας 30 λεπτά από τη ζωή σας...»

Ομολογιούχοι: «Δεν αντέχουμε άλλη κοροϊδία» - Ζητούν συνάντηση με Σαμαρά - «Διαθέστε μας 30 λεπτά από τη ζωή σας...»
Μια δημοκρατία που δεν δίνει στον πολίτη το αυτονόητο του δικαίου, απλά τον σπρώχνει από μόνη της στα… άκρα
Nέα, σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, για τους χειρισμούς της στο μείζον θέμα των ζημιών που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι, λόγω της εμπλοκής του στο PSI+, εξαπολύει ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων.
Όπως αναφέρει σε ακόμη μια ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση "Αξιοποιήστε την ευκαιρία, γιατί μια δημοκρατία που δεν δίνει στον πολίτη το αυτονόητο του δικαίου, απλά τον σπρώχνει από μόνη της στα… άκρα, όποια και αν είναι αυτά.
Κύριε Πρωθυπουργέ δεν θέλουμε να σας κουράσουμε άλλο. Ο λόγος που σας στέλνουμε την επιστολή αυτή, είναι για να ζητήσουμε συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου μας αποκλειστικά μαζί σας.
Βαρεθήκαμε τόσο καιρό να μας στέλνουν από γραφείο σε γραφείο ουσιαστικά «παίζοντας» με τον πόνο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης ζητάμε μετά από 2 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από εσάς, 30 λεπτά από τη ζωή σας. Πιστεύουμε ότι τουλάχιστον 200.000 συμπολίτες σας που περιλαμβάνονται στον οικογενειακό ιστό των 15.000 οικογενειών των ομολογιούχων δικαιούνται λίγο από το βεβαρυμμένο προσωπικό σας χρόνο.
Εάν η συγκεκριμένη συνάντηση δεν θέλετε να δει το φως της δημοσιότητας θα σεβαστούμε τη θέληση σας.
Απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό, στον άνθρωπο και στον συμπατριώτη μας κ. Αντώνη Σαμαρά πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν θα μας αρνηθείτε".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης