Τελευταία Νέα
Οικονομία

Associated Press: Να βάλουν ξανά μπρος την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας θα επιχειρήσουν στο Παρίσι Αθήνα - τρόικα

Associated Press: Να βάλουν ξανά μπρος την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας θα επιχειρήσουν στο Παρίσι Αθήνα - τρόικα
Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές πριν την εκπνοή του 2014
Να ξεκινήσουν εκ νέου τις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας που είχε "παγώσει" θα επιχειρήσουν αύριο στο Παρίσι Αθήνα και τρόικα.
Όπως επισημαίνει σε νέο δημοσίευμά του το Associated Press, αύριο Τρίτη Αθήνα και τρόικα θα ξεκινήσουν εκ νέου τη συζήτηση για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η Ελλάδα.
Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές πριν την εκπνοή του 2014, οπότε και ολοκληρώνεται το ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε διαφωνία με την τρόικα, σε ό,τι αφορά το οικονομικό outlook της χώρας, αλλά και για το αν απαιτούνται νέες μεταρρυθμίσεις.
Την περασμένη Παρασκευή, η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην κατάθεση του βασικού σχεδίου του προϋπολογισμού για το 2015, στη Βουλή, χωρίς να προηγηθεί η έγκριση της τρόικας.
Η Ελλάδα, σε πλήρη αντιδιαστολή με την τρόικα, επιμένει πως για το 2015 δεν εμφανίζει χρηματοδοτικό κενό.
Η προθεσμία που έχει θέσει η Ελλάδα για την επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές της εκπνέει στις 8 Δεκεμβρίου, οπότε και συνεδριάζει το Eurogroup.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης