Τελευταία Νέα
Οικονομία

Την πρόοδο της Ελλάδας στον τομέα των μεταρρυθμίσεων εξαίρει ο Gurria (OOΣΑ) - «Θετικός ο αντίκτυπος στην οικονομία»

Την πρόοδο της Ελλάδας στον τομέα των μεταρρυθμίσεων εξαίρει ο Gurria (OOΣΑ) - «Θετικός ο αντίκτυπος στην οικονομία»
"Η Ελλάδα πρέπει να επαινεθεί για την τεράστια μεταρρυθμιστική προσπάθεια"
Την πρόοδο του ελληνικού μεταρρυθμιστικού προγράμματος εξήρε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Angel Gurria.
Κατόπιν της σημερινής συνάντησης με τον Έλληνα υπουργό Ανάπτυξης, ο Α. Gurria εξήρε την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων, τονίζοντας πως το πρόγραμμα της Αθήνας παράγει θετικά αποτελέσματα.
«Η Ελλάδα πρέπει να επαινεθεί για την τεράστια μεταρρυθμιστική προσπάθεια των τελευταίων ετών. Οι μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, τον περιορισμό των διοικητικών βαρών και τη βελτίωση της διαφάνειας στις δημόσιες προμήθειες έχουν ήδη θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της ελληνικής οικονομίας, τη διεθνή ανταγωνιστικότητα της χώρας και την αποκατάσταση της ανάπτυξης» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέσας χαιρέτισε τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία της Ελλάδας με τον ΟΟΣΑ.
Ειδικότερα, ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης αναγνώρισε τη σπουδαία συνεισφορά του Κέντρου και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας Ελλάδας – ΟΟΣΑ σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα.
Παράλληλα, εξήρε τη συνεισφορά του ΟΟΣΑ στη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ζήτημα της αδειοδότησης επιχειρήσεων και της κατάργησης της υποχρεωτικής έκδοσης άδειας λειτουργίας σε 104 επιχειρηματικούς τομείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης