Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κάθετος ο Schaeuble: Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα δεν αλλάζει τους όρους του πακέτου διάσωσης

Κάθετος ο Schaeuble: Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα δεν αλλάζει τους όρους του πακέτου διάσωσης
Νωρίτερα επέρριψε τις ευθύνες για όσα υπέφερε ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια, στην πολιτική ελίτ της Ελλάδας
Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα δεν αλλάζει τους όρους του πακέτου διάσωσης, επαναλαμβάνει, σε υψηλούς τόνους και αμετακίνητος στις θέσεις του, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, W. Schaeuble.
"Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα δεν μεταβάλλει τους όρους του ελληνικού bailout", σπεύδει να διαμηνύσει ο Schaeuble.
Νωρίτερα, σε έτερη παρέμβασή του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επέρριψε τις ευθύνες για όσα υπέφερε ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια, στην πολιτική ελίτ της Ελλάδας.
Όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «οι Έλληνες δεν υπέφεραν λόγω των αποφάσεων του Βερολίνου και των Βρυξελλών, αλλά λόγο της αποτυχίας της πολιτικής ελίτ στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες».
O Schaeuble υποστήριξε επίσης ότι η Γερμανία προσέφερε τη βοήθειά της στους Έλληνες υπουργούς Οικονομικών.
Ο Γερμανός υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι κατά το παρελθόν, οι ελληνικές Αρχές δεν ανταποκρίθηκαν θετικά στις ευρωπαϊκές παραινέσεις για αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.
Ως προς τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα αφού ανέφερε ότι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι σεβαστή, σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση είναι ένας «ενδιαφέρων συνδυασμός» διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης