Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αναχωρεί για το Παρίσι o Γ. Βαρουφάκης - Αύριο η συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογο του

tags :
Αναχωρεί για το Παρίσι o Γ. Βαρουφάκης - Αύριο η συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογο του
Στόχος, η συνάντηση με τους Γάλλους ομολόγους του, Michel Sapin και Emmanuel Macron
Άλλαξε το πρόγραμμά του ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Παρίσι.
Στόχος, η συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογο του, Michel Sapin .
Η συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00 ώρα Γαλλίας), ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου στις 19:30 ώρα Έλλαδας (18:30 ώρα Γαλλίας), ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε. Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του κυρίου Βαρουφάκη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Έλληνα υπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αλλαγή του προγράμματος οφείλεται στην χθεσινή άτυπη συνάντηση που είχαν η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μerkel με τον F. Hollande και τον Μ.Schulz καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ελληνα Υπουργού Οικονομικών το πρώτο ταξίδι θα πραγματοποιούνταν στο Λονδίνο τη Δευτέρα και την ίδια ημέρα θα μετέβαινε στο Παρίσι.
Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε ραντεβού το πρωί της Δευτέρας στο Λονδίνο με τον Άγγλο υπουργό Οικονομικών, George Osborne, καθώς και συνάντηση την Τρίτη στην Ιταλία με τον Ιταλό ΥΠΟΙΚ, Pier Carlo Padoan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης