Τελευταία Νέα
Οικονομία

Το Ποτάμι: Να βγει η χώρα από τη γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας

Το Ποτάμι: Να βγει η χώρα από τη γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας
Να μην πειραματίζονται τα στελέχη της κυβέρνησης με εξαγγελίες που δυναμιτίζουν τις σχέσεις με τους εταίρους, σημειώνει το Ποτάμι

Έκκληση να φύγει η χώρα από τη «γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας» και να προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις, σε χτύπημα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους, απεύθυνε το Ποτάμι.
Στην ανακοίνωση του κόμματος, σχολιάζεται η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο διεθνές πρακτορείο Bloomberg, στην οποία ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε τρεις παραδοχές εδώ και καιρό έχει κάνει το Ποτάμι, αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι παραδοχές αφορούν στην ανάγκη μιας αμοιβαίως επωφελούς συμφωνίας για την Ελλάδα και για ολόκληρη την Ευρώπη, στη μη αμφισβήτηση των δανειακών υποχρεώσεων έναντι της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς και στη μη λήψη μονομερών κινήσεων στο ζήτημα του χρέους.
«Εκείνο που μένει είναι, όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης – μη εξαιρουμένων και των ΑΝΕΛ- να συνειδητοποιήσουν έστω και τώρα αυτές τις τρεις αλήθειες και να μην πειραματίζονται με εξαγγελίες που δυναμιτίζουν τις σχέσεις μας με τους εταίρους μας», επισημαίνει το Ποτάμι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης