Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου το απόγευμα – Στο επίκεντρο, το ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση

tags :
Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου το απόγευμα – Στο επίκεντρο, το ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση
Στη συνεδρίαση θα τεθεί επί τάπητος και η εκτέλεση του προϋπολογισμού
Η παραγωγή νομοθετικού έργου θα βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου, σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο υπουργείο Οικονομικών, με πρώτο και βασικό θέμα τις χρηματοδοτικές ανάγκες του Μαρτίου, αλλά και το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι την Τετάρτη.
Στο εν λόγω νομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται μέτρα όπως ρυθμίσεις για την παροχή δωρεάν ρεύματος και σίτισης σε 300.000 νοικοκυριά, το πρόγραμμα στέγασης για 30.000 δικαιούχους, η νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, κ.ά.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει επισκόπηση και της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα λάβει σήμερα τα τελικά στοιχεία για την απόδοση των ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ τον Φεβρουάριο.
Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης