Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στις 29 Απριλίου η τριμερής συνάντηση κορυφής Αιγύπτου - Κύπρου - Ελλάδας

tags :
Στις 29 Απριλίου η τριμερής συνάντηση κορυφής Αιγύπτου - Κύπρου - Ελλάδας
Θα προηγηθεί συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι
Στις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία η νέα τριμερής συνάντηση Αιγύπτου – Κύπρου – Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.
Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η νέα τριμερής συνάντηση θα γίνει σε επίπεδο αρχηγών κρατών.
Επιπλέον, είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο για τον καθορισμό της ημερήσιας διάταξης, ενώ της νέας τριμερούς συνάντησης, θα προηγηθεί συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.
Σε ότι αφορά την επίσκεψη του κ. Αναστασιάδη στο Ισραήλ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η ακριβής ημερομηνία, θα καθορισθεί το δεύτερο δεκαήμερο Μαΐου, όταν θα έχει σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση στη χώρα.
Σχολιάζοντας τις εκλογές στα κατεχόμενα, ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι η Λευκωσία θα σεβαστεί την επιλογή των Τουρκοκυπρίων και είναι έτοιμη μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο να υπάρξει θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης