Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αντίστροφη μέτρηση για την επίτευξη συμφωνίας - Κατάρτιση εγγράφων στην τηλεδιάσκεψη του Brussels Group

Αντίστροφη μέτρηση για την επίτευξη συμφωνίας - Κατάρτιση εγγράφων στην τηλεδιάσκεψη του Brussels Group
Η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group πραγματοποιήθηκε στη σκιά των πληροφοριών πως καταρτίζεται προσχέδιο συμφωνίας, 20 σελίδων
(upd2)Συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας, εξετάστηκαν σε επίπεδο Brussels Group, που συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η συνεδρίαση των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης εξετάστηκαν προτάσεις και επιχειρήθηκε η κατάρτιση εγγράφων, ικανών να αποτελέσουν προσχέδια συμφωνίας.
Η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group πραγματοποιήθηκε στη σκιά των πληροφοριών πως καταρτίζεται προσχέδιο συμφωνίας, 20 σελίδων, με στόχο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης εντός του σαββατοκύριακου.
Υπενθυμίζεται εδώ πως αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Brussels Group που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, η οποία ωστόσο έδωσε τη θέση της σε τηλεδιάσκεψη.
Στην τηλεδιάσκεψη από ελληνικής πλευράς μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γιώργος Χουλιαράκης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Νίκος Θεοχαράκης.
Να σημειωθεί εδώ πως στο υπουργείο Οικονομικών βρέθηκε και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

(Πρώτη ενημέρωση: Τρίτη 26 Μαΐου 2015, ώρα 22:07)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης