Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σύνοδος Κορυφής στις 7 Ιουλίου για την Ελλάδα μετά από αίτημα των Merkel και Hollande

tags :
Σύνοδος Κορυφής στις 7 Ιουλίου για την Ελλάδα μετά από αίτημα των Merkel και Hollande
Αυτό που παρατηρείται την τελευταία ώρα είναι η προσπάθεια της Ελλάδας να επιταχύνει τις εξελίξεις προκειμένου να προλάβει να κλείσει η συμφωνία εντός των επόμενων 48 ωρών
Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, μετά από αίτημα της γερμανίδας καγκελαρίου, Angela Merkel και του γάλλου προέδρου, Francois Hollande.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.bankingnews.gr ο Αλέξης Τσίπρας είχε ήδη διατυπώσει αίτημα να υπάρξει Σύνοδος Κορυφής με τους κορυφαίους ηγέτες της Ευρωζώνης.
Αυτό που παρατηρείται την τελευταία ώρα είναι η προσπάθεια της Ελλάδας να επιταχύνει τις εξελίξεις προκειμένου να προλάβει να κλείσει η συμφωνία εντός των επόμενων 48 ωρών.
Παράλληλα, η γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel και ο γάλλος πρόεδρος Francois Hollande θα συναντηθούν αύριο για να συζητήσουν το ελληνικό ζήτημα, χωρίς όμως την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο πρωθυπουργός, είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον γάλλο πρόεδρο, νωρίτερα, ο οποίος του δήλωσε ότι επανεξετάζονται τα δεδομένα, με βάση το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα συζητηθούν στην αυριανή συνάντησή του με την Angela Merkel.
Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ξανανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας με την Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης