Τελευταία Νέα
Οικονομία

Hourican (Τρ. Κύπρου): Ελκυστική για τους ξένους επενδυτές η Κύπρος - Ανάπτυξη άνω του +2% το 2016

tags :
Hourican (Τρ. Κύπρου): Ελκυστική για τους ξένους επενδυτές η Κύπρος - Ανάπτυξη άνω του +2% το 2016
Η Κύπρος έχει αριθμό πλεονεκτημάτων όπως είναι η νομοθεσία και το φορολογικό πλαίσιο, ωστόσο, αυτό που πρέπει να βελτιωθεί, είπε, είναι η ευκολία του επιχειρείν
Ελκυστικό προορισμό για τους διεθνείς επενδυτές χαρακτήρισε την Κύπρο ο διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Κύπρου, John Hourican.
Μιλώντας στο διεθνές συνέδριο με τίτλο "Cyprus International Funds Summit 2016” που άνοιξε τις εργασίες του σήμερα στη Λεμεσό, ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, τόνισε ότι η Κύπρος διαθέτει ένα πακέτο πλεονεκτημάτων για να διεκδικήσει με αξιώσεις μερίδιο στη διογκούμενη διεθνή αγορά προσέλκυσης επενδυτικών ταμείων, που αναμένεται να φθάσει τα 3 τρισ. ευρώ.
Σημείωσε ότι η Κύπρος έχει αριθμό πλεονεκτημάτων όπως είναι η νομοθεσία και το φορολογικό πλαίσιο, ωστόσο, αυτό που πρέπει να βελτιωθεί, είπε, είναι η ευκολία του επιχειρείν, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.
Όσον αφορά την κυπριακή οικονομία, ανέφερε πως με βάση τις ενδείξεις η Κύπρος ανακάμπτει και ότι η πρόβλεψη είναι πως το ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά περισσότερο από 2% φέτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης