Τελευταία Νέα
Οικονομία

Zinell (Fraport): Επενδύουμε 1,2 δισ. ευρώ για τα 14 αεροδρόμια κι άλλα 330 εκ ευρώ για την ανάπτυξή τους σε 4 χρόνια

tags :
Zinell (Fraport): Επενδύουμε 1,2 δισ. ευρώ για τα 14 αεροδρόμια κι άλλα 330 εκ ευρώ για την ανάπτυξή τους σε 4 χρόνια
Ηδη έχουμε στελεχώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις θέσεις στο αεροδρόμιο, ενώ θα γίνουν και άλλες προσλήψεις το επόμενο διάστημα 
Απαραίτητη θεωρεί ο ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell, τη στενή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την επίτευξη κοινών στόχων.
Σε επίσκεψή του στην Καβάλα και στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, παρουσία και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Α.Μ.- Θ., Μιχάλη Αμοιρίδη, ο κ. Zinell παρουσίασε το νέο αερολιμενάρχη του αεροδρομίου της Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρος", Νίκο Δασκάλου.
"Μοιραζόμαστε όλοι τους ίδιους στόχους για αύξηση της επιβατικής κίνησης και της ικανοποίησης των επιβατών και δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών για την περιοχή.
Πιστεύουμε πολύ στις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου Καβάλας, καθώς και των άλλων αεροδρομίων. Συνεπώς, έχουμε συγκεκριμένα σχέδια για την αναβάθμιση του κάθε αεροδρομίου" τόνισε ο Zinell,.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece επισήμανε ακόμα στις δηλώσεις του ότι εκτός από την προκαταβολική επένδυση των 1,2 δισ. ευρώ για τα 14 αεροδρόμια, θα επενδυθούν επιπλέον 330 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξή τους μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η νέα εταιρεία θα αναλάβει τη διαχείριση του αεροδρομίου της Καβάλας όπως και των άλλων περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας τον προσεχή Μάρτιο.
Σε ό,τι αφορά τις θέσεις εργασίας ο Alexander Zinell διαβεβαίωσε ότι "ήδη έχουμε στελεχώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις θέσεις στο αεροδρόμιο, ενώ θα γίνουν και άλλες προσλήψεις το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, προχωράμε στη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου, το οποίο θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, όπως επίσης θα υπάρξουν και νέες προοπτικές και συνεργασίες χρόνο με το χρόνο".
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Μαρκόπουλος δώρισε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece μια γκραβούρα των αρχαίων Φιλίππων που πλέον συγκαταλέγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, με σκοπό, όπως είπε, "να αναδείξουμε συμβολικά ότι το αεροδρόμιο μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής ευρύτερα, λειτουργώντας ως πολλαπλασιαστής σε όλους τους τομείς".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης