Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παππάς: Ταυτόχρονη προκαταβολική ψήφιση μέτρων και «αντιμέτρων» από την κυβέρνηση με ισχύ μετά το 2019

Παππάς: Ταυτόχρονη προκαταβολική ψήφιση μέτρων και «αντιμέτρων» από την κυβέρνηση με ισχύ μετά το 2019
Σύμφωνα με παράδειγμα που έδωσε ο Παππάς στις δηλώσεις του, «αν μειωθεί π.χ. το αφορολόγητο θα πρέπει αντίστοιχα να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ»
Για την ταυτόχρονη προκαταβολική ψήφιση μέτρων και «αντιμέτρων» από την κυβέρνηση με ισχύ μετά το 2019, έκανε λόγο στο απογευματινό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Antenna σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Ο υπουργός πραγματοποίησε τα σχόλιά του μετά την ολοκλήρωση του σημερινού Eurogroup, στο οποίο η Ελλάδα έλαβε τη συμφωνία των εταίρων της να αντισταθμίσει τις όποιες μεταρρυθμίσεις νομοθετήσει για μετά το 2019 με αντίστοιχα, ταυτόχρονα μέτρα ελάφρυνσης, ούτως ώστε το τελικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα να είναι ουδέτερο.
Σύμφωνα με παράδειγμα που έδωσε ο Παππάς στις δηλώσεις του, «αν μειωθεί π.χ. το αφορολόγητο θα πρέπει αντίστοιχα να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ».
Ο ίδιος διαβεβαίωσε, ότι «εάν έχουμε τη λήψη μέτρου το οποίο επιβαρύνει θα έχουμε αντίστοιχο μέτρο που θα ελαφρύνει».
Όπως ισχυρίστηκε ο Παππάς, «εξελίσσονται πολιτικές δυναμικές στην Ευρώπη που θα ευνοήσουν τις ελληνικές θέσεις», για να προσθέσει, ότι «η μάχη κρίθηκε στην πολιτική και όχι στην τρόικα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης