Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πιτσιόρλας: Δεν είναι αλήθεια ότι δεν θα υπάρξει συμβιβασμός για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Πιτσιόρλας: Δεν είναι αλήθεια ότι δεν θα υπάρξει συμβιβασμός για το κλείσιμο της αξιολόγησης
Ο υφυφπουργός Οικονομίας δήλωσε «θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον ελληνικό λαό»
«Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα απαιτήσει συμβιβασμούς αν και στόχος της κυβέρνησης είναι, όσο το δυνατόν, αυτοί οι συμβιβασμοί να είναι πιο ανώδυνοι.
Δεν είναι αλήθεια ότι δεν θα υπάρξει συμβιβασμός.
Θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις δύσκολες και να είμαστε ειλικρινείς με τον ελληνικό λαό για να βγούμε γρήγορα από αυτό το ζουρλομανδία»
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας σε εκδήλωση μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
«Στη βιασύνη και την πίεση υπήρχαν και νομοθετήματα που δεν ήταν σωστά αλλά τώρα πρέπει με ειλικρίνεια να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε όλοι ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση και να σχεδιάσουμε το δρόμο προς την ανάπτυξη και όχι να γίνονται συνεχώς συζητήσεις περι άμεσων εκλογών» επεσήμανε επίσης.
Ο ίδιος σημείωσε ακόμη τη σημασία προώθησης του μηχανισμού των ΣΔΙΤ και υπογράμμισε ότι «αν δεν αλλάξει η κουλτούρα μας δεν μπορεί να υπάρξει πορεία προς την ανάπτυξη» ενώ ανέφερε ότι το προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα δημοσιοποιήσει το σχέδιο της για τη στρατηγική ανάπτυξη της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης