Τελευταία Νέα
Οικονομία

«Ανοιχτό» παραμένει το θέμα της διαγραφής οφειλών προς το Δημόσιο και την εφορία

«Ανοιχτό» παραμένει το θέμα της διαγραφής οφειλών προς το Δημόσιο και την εφορία
Οι θεσμοί έχουν φέρει στις βαλίτσες τους τα εξής ζητήματα προς διαπραγμάτευση: Μείωση αφορολόγητου και φορολογικών συντελεστών, μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ και περιορισμός της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις
«Ανοιχτό» παραμένει το θέμα της διαγραφής οφειλών προς το Δημόσιο και την εφορία, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ επικαλούμενη κυβερνητικό στέλεχος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι θεσμοί έχουν φέρει στις βαλίτσες τους τα εξής ζητήματα προς διαπραγμάτευση: Μείωση αφορολόγητου και φορολογικών συντελεστών, μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ και περιορισμός της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.
Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος επεσήμανε στην ΕΡΤ, ότι οι συνομιλίες κυβέρνησης-θεσμών βρίσκονται «σε καλό επίπεδο», για να προσθέσει, ότι «δεν υπάρχει ιδεολογική διαφορά όπως συμβαίνει στα εργασιακά».
Σε ότι αφορά στο όριο των 20 χιλ. ευρώ για την ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, το ίδιο στέλεχος διευκρίνισε, ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης