Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Το διάστημα 2013 - 2016 έχουν ξεκινήσει 700 νέες συμβάσεις franchise

Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Το διάστημα 2013 - 2016 έχουν ξεκινήσει 700 νέες συμβάσεις franchise
Tο franchise είναι μία από τις βασικές διεξόδους που έχει ένας επιχειρηματίας, ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Β. Κορκίδης
Το διάστημα 2013-2016 ξεκίνησαν 700 νέες συμβάσεις franchise, με το ύψος των νέων επενδύσεων να φτάνει στα 90 εκατομμύρια ευρώ, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Β. Κορκίδης,  στα εγκαίνια της 19ης Έκθεσης "ΚΕΜ-Franchise 2017".
Σημείωσε ότι το franchise είναι μία από τις βασικές διεξόδους που έχει ένας επιχειρηματίας είτε σαν δικαιοδόχος franchise είτε σαν master franchisor.
Ο κ. Κορκίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μετά από 8 χρόνια κρίσης, οι πρωτοπόρες και καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν παρουσιαστεί, αλλά και ο διάλογος ανάμεσα στους επιχειρηματίες έχουν διαμορφώσει όρους για την ανάδειξη νέων ιδεών, την υψηλού επιπέδου ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις και τη συμβολή στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στο μέτρο του δυνατού πάντοτε».
Τέλος, επεσήμανε ότι η ΕΣΕΕ στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό της Έκθεσης ΚΕΜ-Franchise και βρίσκεται εδώ και χρόνια σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Franchise της Ελλάδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης