Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επενδύσεις και Brexit στο επίκεντρο της συνάντησης του Δραγασάκη με την πρέσβειρα της Βρετανίας

tags :
Επενδύσεις και Brexit στο επίκεντρο της συνάντησης του Δραγασάκη με την πρέσβειρα της Βρετανίας
Ο κ.Δραγασάκης και η κ.Smith επέμειναν στην ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, κυρίως στην οικονομία και τον πολιτισμό, καθώς και σε άλλα πεδία
Οι διμερείς σχέσεις μετά το Brexit αλλά και το νομικό πλαίσιο, που θα διέπει τη διαβίωση των Ελλήνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με την πρέσβειρα της Βρετανίας στην Αθήνα, Kate Smith.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Δραγασάκης υπογράμμισε τους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να ακολουθηθεί εκατέρωθεν πολιτική αρχών στη διαδικασία του Brexit.
Η κ.Smith από την πλευρά της παρέθεσε τις βρετανικές θέσεις και επιδιώξεις, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την ΕE.
Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως το νομικό πλαίσιο που θα διέπει τη διαβίωση, τόσο των Ελλήνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα.
Ο κ.Δραγασάκης και η κ.Smith επέμειναν στην ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, κυρίως στην οικονομία και τον πολιτισμό, καθώς και σε άλλα πεδία.
Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλυσε τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των στόχων της νέας «Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης