Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τσακαλώτος: Η συμφωνία θα έχει δυσκολίες και θετικές εκπλήξεις - Η «επιθυμία» του να βγει με τη… Scarlett Johansson

tags :
Τσακαλώτος: Η συμφωνία θα έχει δυσκολίες και θετικές εκπλήξεις - Η «επιθυμία» του να βγει με τη… Scarlett Johansson
«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει για πλεόνασμα 2%, να σας πως ότι κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Scarlett Johansson»...
Δύο ειδήσεις έβγαλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην συζήτηση που διεξήχθη στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Η πρώτη αφορά την ...προσωπική του επιθυμία να βγει ραντεβού με την Scarlett Johansson και η δεύτερη ότι η συμφωνία με θα έχει δυσκολίες αλλά και θετικές εκπλήξεις όπως χαρακτηριστικά είπε.
Απαντώντας στον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη που είχε υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει δημόσια ότι επιθυμεί χαμηλότερα πρωτογενή, ο κ. Τσακαλώτος το παραδέχθηκε αλλά θέλοντας να δείξει ότι κάποια πράγματα δεν είναι εφικτά είπε:
«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει για πλεόνασμα 2%, να σας πως ότι κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Scarlett Johansson.
Να με συμπαθάτε.
Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή».
«Μπορείτε να μου εγγυηθείτε ότι στη συνάντηση με την κα Merkel ζήτησε εκεί 2% ΑΕΠ;» συνέχισε, ενώ απευθυνόμενος στον Δημήτρη Σταμάτη είπε «μπορώ να ρωτήσω την Δευτέρα τον Schaeuble αν συμφώνησε με τον κ. Μητσοτάκη στο 2%;».
Εκείνη τη στιγμή ό κ. Αμυράς από το Ποτάμι διέκοψε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας ότι «έχει χωρίσει η Scarlett Johansson αν θέλετε μπορείτε να της το προτείνετε».
Η δεύτερη είδηση αφορούσε αυτή καθ΄ αυτή τη συμφωνία με τους δανειστές και την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον υπουργός Οικονομικών να αναφέρει ότι η συμφωνία θα έχει δυσκολίες αλλά και θετικές εκπλήξει υπό όρους και πως θα πρέπει να την κρίνουμε όταν τη δούμε διαμορφωμένη στο τελικό της στάδιο.
«Αν ανοίξει το δρόμο για το QE τότε μπορώ να πω είμαι αισιόδοξος ότι θα δώσει χώρο να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη και η συμφωνία θα είναι βιώσιμη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης