Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παππάς: Η Ελλάδα δίνει έμφαση στα μεγάλα ενεργειακά projects των αγωγών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας

Παππάς: Η Ελλάδα δίνει έμφαση στα μεγάλα ενεργειακά projects των αγωγών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας
Ο Υπουργός τόνισε την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να αναπτύξει η χώρα ένα σταθεροποιητικό ρόλο στο μέσον μιας αποσταθεροποιημένης ευρύτερης περιοχής
Η Ελλάδα έχει στρέψει την προσοχή της στα μεγάλα ενεργειακά projects των αγωγών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος συμμετείχε σήμερα 27 Μαρτίου 2017 στο AIPAC Policy Conference, στο κεντρικό ετήσιο event της Αμερικανο-Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον.
Ο κ. Παππάς μίλησε σε πάνελ Ευρωπαίων Υπουργών, οι οποίοι ανέλυσαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες τους, αλλά και η ευρύτερη περιοχή από το 2017 και στο εξής. Εκτός του Έλληνα Υπουργού, στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας, Edgars Rinkevics, ο Υπουργός Επικρατείας για την Πολιτική Ασφάλειας και τη Διεθνή Συνεργασία της Ουγγαρίας, Istvan Mikola και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε την αποφασιστικότητα της ελληνικής Κυβέρνησης να αναπτύξει η χώρα ένα σταθεροποιητικό ρόλο στο μέσον μιας αποσταθεροποιημένης ευρύτερης περιοχής, αλλά και να σχεδιάσει από τώρα το στρατηγικό ρόλο της για την επόμενη ημέρα, όταν η περιοχή θα έχει σταθεροποιηθεί.
Επίσης, υπογράμμισε την έμφαση που αποδίδει η ελληνική πλευρά στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και ιδιαίτερα στην προώθηση των μεγάλων ενεργειακών projects των αγωγών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.
Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης συνοδεύει κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης