Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τσακαλώτος: Πιθανό έκτακτο Eurogroup πριν τις 22 Μαϊου - Ανακρίβειες από τον Κ. Μητσοτάκη

Τσακαλώτος: Πιθανό έκτακτο Eurogroup πριν τις 22 Μαϊου - Ανακρίβειες από τον Κ. Μητσοτάκη
O υπουργός Οικονομικών πήρε τον λόγο μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή
Για πιθανότητα έκτακτης συνεδρίασης του Eurogroup πριν τις 22 Μαϊου που είναι η προγραμματισμένη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο υπ. Οικονομικών εκτόξευσε τα βέλη του κατά της ΝΔ  από το βήμα της Βουλής παίρνοντας τον λόγο μετά την ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Το μόνο που κάνει η ΝΔ είναι να επιθυμεί να πάει χειρότερα η ελληνική οικονομία» είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας ότι όταν όλοι στην Ευρώπη παραδέχονται ότι καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση οφειλόταν στη διαφωνία ΔΝΤ-Γερμανίας, η ΝΔ συνεχίζει να κατηγορεί την κυβέρνηση.
«Δεν μου αρέσει να λέω ψεύτες τους πολιτικούς αρχηγούς» είπε και τόνισε ότι στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη υπήρχαν πολλές ανακρίβειες τόσο για τα μέτρα όσο και για τα αντίμετρα.
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για την επιστροφή των συλλογικών συμβάσεων, για τη μη αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων...» τόνισε.
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών χρέωσε στη ΝΔ λαϊκισμό.
«Μόνο στο μυαλό σας δεν είστε λαϊκιστές», τόνισε και πρόσθεσε: «Βλέπω συνεχώς έναν τρόπο που πολιτεύεστε, που θυμίζει τις χειρότερες εποχές της παράταξής σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης