Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αναστασιάδης: Η ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Αναστασιάδης: Η ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, τόνισε ότι η ανάπτυξη αυτή ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη και άγγιξε το 3,3%
Τη συνεχιζόμενη καταγραφή της ανοδικής πορείας της οικονομίας χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. 
Σε γραπτή του δήλωση με αφορμή τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τη στατιστική υπηρεσία και τη Eurostat για την πορεία της κυπριακής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του έτους, ο πρόεδρος Αναστασιάδης, τόνισε ότι η ανάπτυξη αυτή ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη και άγγιξε το 3,3%.
«Η ικανοποίησή μου δεν είναι παρά η ικανοποίηση που ο καθένας από εμάς νιώθει, αφού μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τις θυσίες του λαού μας επιτυγχάνεται η σταδιακή αποκατάσταση της πλήρους ανάκαμψης αλλά και η επιτυχία των στόχων μας», τόνισε.
Και πρόσθεσε πως «η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι η επιμονή και η συνέπεια σε μια ορθή δημοσιονομική πολιτική, η πίστη στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, η ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας μας διεθνώς, είναι τα μόνα εφικτά συστατικά που δημιουργούν τις συνθήκες σταθερότητας, τη σιγουριά και την προοπτική για το μέλλον».
«Αυτό που διαβεβαιώνω τον κυπριακό λαό είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, μακριά από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες ή λαϊκισμούς, ώστε να μην επιτρέψουμε να επανέλθουμε σε δυσάρεστες συνθήκες του παρελθόντος», υπογράμμισε ο Ν. Αναστασιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης