Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παππάς: Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το αύριο θα έρθει σήμερα για όλους

Παππάς: Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το αύριο θα έρθει σήμερα για όλους
Το σχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ψηφιακή διασύνδεση της Ελλάδας και την παροχή όλων των σύγχρονων εργαλείων στους πολίτες, παρουσίασε σήμερα (01/06/2017) ο υπουργός
Το σχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ψηφιακή διασύνδεση κάθε γωνιάς της Ελλάδας και την παροχή όλων των σύγχρονων εργαλείων στους πολίτες, «ώστε κανένας να μην μείνει μόνος του, πίσω, στη νέα ψηφιακή εποχή», παρουσίασε σήμερα (01/06/2017) ο υπουργός Νίκος Παππάς, από το Μουζάκι.
«Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το αύριο θα έρθει σήμερα για όλους.
Καθένας από εμάς, όσο μακριά ή κοντά κι αν βρίσκεται στην πρωτεύουσα, θα πρέπει να έχει πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και σε όσα αυτές προσφέρουν», δήλωσε, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη, παρουσία δημάρχων της ευρύτερης περιοχής.
Παράλληλα, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στα έργα που ξεκινά το υπουργείο, συνολικού ύψους περίπου 400 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν στην ανάπτυξη εθνικού δικτύου ευρυζωνικής πρόσβασης νέας γενιάς σε αστικές, νησιωτικές, ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Οι μεγάλες ανισότητες που δημιουργήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, σε όλους τους τομείς, θα εξαλειφθούν, υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
«Εμείς διασφαλίζουμε τη δίκαιη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τη δίκαιη ανάπτυξη της οικονομίας στο σύνολό της», συνέχισε.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δήμαρχοι Μουζακίου και Αργιθέας, οι επαγγελματίες της περιοχής και άλλοι φορείς, έθεσαν στον υπουργό ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, τόσο για τη λειτουργία των Δήμων, όσο και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κοινωνιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης