Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση Τσακαλώτου με ευρωβουλευτές – «Στόχος της κυβέρνησης η ελάφρυνση των μεσαίων στρωμάτων»

Συνάντηση Τσακαλώτου με ευρωβουλευτές – «Στόχος της κυβέρνησης η ελάφρυνση των μεσαίων στρωμάτων»
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως η απόφαση του Eurogroup αποτελεί σημαντική πρόοδο στην προσπάθεια για έξοδο στις αγορές και την προσέλκυση επενδύσεων
Με αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συναντήθηκε, σήμερα (26 Ιουνίου 2017), ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα ζητήματα τα οποία απασχολούν τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά την συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί πως η απόφαση του Eurogroup αποτελεί σημαντική πρόοδο στην προσπάθεια για έξοδο στις αγορές και την προσέλκυση επενδύσεων.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι υπάρχει θετικός ρυθμός ανάπτυξης το 2017 και την αισιοδοξία του ότι αυτό θα διατηρηθεί και τα επόμενα έτη ενώ υπογράμμισε ότι τώρα που έφυγε η αβεβαιότητα επικρατεί στους επενδυτές θετικό κλίμα, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος, στις συναντήσεις που είχε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.
Ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε επίσης ότι ένας ακόμα στόχος της κυβέρνησης με την είσοδο στην ανάπτυξη είναι η ελάφρυνση και των μεσαίων στρωμάτων, τα οποία επιβαρύνθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης