Τελευταία Νέα
Οικονομία

Vittorio Colao (CEO Vodafone) στον Τσίπρα: Θα παραμείνουμε στρατηγικοί επενδυτές στην Ελλάδα

tags :
Vittorio Colao (CEO Vodafone) στον Τσίπρα: Θα παραμείνουμε στρατηγικοί επενδυτές στην Ελλάδα
Η επιλογή της Αθήνας για τις εργασίες του συνεδρίου της Vodafone είναι ενδεικτική της εμπιστοσύνης και δέσμευσης του ομίλου απέναντι στη χώρα μας
Με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συναντήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Vodafone, Vittorio Colao, στο πλαίσιο του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου των ανώτατων στελεχών του, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
O Colao επιβεβαίωσε την δέσμευση της Vodafone τόσο ως στρατηγικού επενδυτή στην ελληνική οικονομία όσο και ως κοινωνικού εταίρου στην Ελλάδα, υπογράμμισε την σημασία των επενδύσεων του ομίλου σε δίκτυα νέας γενιάς στη χώρα, ενώ επισήμανε τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις από τις σύγχρονες ψηφιακές υποδομές που αναπτύσσει ο όμιλος Vodafone.
Κάθε χρόνο 220 ανώτατα στελέχη του ομίλου Vodafone συμμετέχουν σε ένα τριήμερο συνέδριο στρατηγικής, το οποίο έχει ως στόχο την εξέταση των στρατηγικών προκλήσεων του ομίλου, αλλά και την επισκόπηση των πρωτοβουλιών και των δράσεων που πρέπει να αναληφθούν. 
Η επιλογή της Αθήνας φέτος για τις εργασίες του συνεδρίου της Vodafone είναι ενδεικτική της εμπιστοσύνης και δέσμευσης του ομίλου απέναντι στη χώρα μας.
Στην ατζέντα των εργασιών του τέθηκαν σημαντικά ζητήματα για την αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την Ελλάδα και την οικονομία της.
Σε συζήτηση για την αναπτυξιακή στρατηγική της Ελλάδας συμμετείχε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Ν. Παππάς και ο οικονομολόγος Αρ. Δοξιάδης, με συντονιστή τον δημοσιογράφο, Αλ. Παπαχελά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης