Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επίσκεψη σε Χανιά και Ρέθυμνο πραγματοποίησε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής

tags :
Επίσκεψη σε Χανιά και Ρέθυμνο πραγματοποίησε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής
Οι εργαζόμενοι, ενημέρωσαν επίσης για τα κτιριακά θέματα που τους απασχολούν, και από πλευρά του διοικητή ζητήθηκε να αποσταλούν τα σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες κεντρικές υπηρεσίε
Επίσκεψη στις ΔΟΥ σε Χανιά και Ρέθυμνο πραγματοποίησε σήμερα 7 Αυγούστου 2017, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής, με στόχο να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο πλαίσιο της εργασίας των εφοριακών.
Ο κ. Πιτσιλής μίλησε με τους εργαζόμενους στις οικονομικές υπηρεσίες, ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των ελέγχων και τους προέτρεψε να τηρούν απόλυτα, όλα όσα κατά τους ελέγχους τους προστατεύουν από ανάρμοστες συμπεριφορές ελεγχομένων.
Στη ΔΟΥ Χανίων ενημερώθηκε το απόγευμα, για το περιστατικό που αναστάτωσε τις προηγούμενες ημέρες τους εργαζόμενους, μετά και την επίθεση γυναίκας με φορολογικές εκκρεμότητες, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό υπαλλήλου της ΔΟΥ Χανίων.
Ο κ. Πιτσιλής ζήτησε από τους εφοριακούς που πραγματοποιούν κάθε είδους οικονομικούς ελέγχους, να είναι ευγενικοί με τον κόσμο, και στην περίπτωση μη συνεργάσιμου πολίτη, να αποχωρούν και να ενημερώνουν την αστυνομία.
«Προέχει η ασφάλεια σας η προσωπική» ανέφερε ο διοικητής της ΑΑΔΕ στους υπαλλήλους των ΔΟΥ, «προέχει η υγεία σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί» τους είπε. Ανέφερε μάλιστα, ότι θα μεριμνήσει για όλα όσα σχετίζονται με τα της ασφάλειας των εργαζομένων σε προσωπικό επίπεδο και με προσωπικό ενδιαφέρον.
Οι εργαζόμενοι, ενημέρωσαν επίσης για τα κτιριακά θέματα που τους απασχολούν, και από πλευρά του διοικητή ζητήθηκε να αποσταλούν τα σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες κεντρικές υπηρεσίες, για να εξεταστούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εφοριακούς Χανίων και Ρεθύμνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης