Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου – «Ανοδική η πορεία της ελληνικής οικονομίας»

Παρέμβαση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου – «Ανοδική η πορεία της ελληνικής οικονομίας»

Υπερκομματικό "μήνυμα" για πολιτική και κοινωνική ηρεμία

Στις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις παρενέβη ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, εξαίροντας την ανοδική πορεία της Ελλάδας.
«Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών» υπογραμμίζει ο τέως Βασιλιάς, σε ανακοίνωσή του.
Όσον αφορά τις δολοφονίες των Φύσσα, Φουντούλη και Καπελώνη, διαμηνύει πως «λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό».
«Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δε συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φαινομένου. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό» διατείνει παράλληλα.
«Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται» καταλήγει ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης