Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: «Βατερλό» για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξεταστική επιτροπή για τα ναυπηγεία

tags :
ΠΑΣΟΚ: «Βατερλό» για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξεταστική επιτροπή για τα ναυπηγεία

"O Tσίπρας εγκλωβίστηκε στις συκοφαντίες του"

Στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ.
«Με εντυπωσιακή καθυστέρηση σαράντα και πλέον ημερών  και μετά από την ανοικτή και σκληρή πρόκληση που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα κατά τη  συζήτηση της πρότασης μομφής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να καταθέσει επιτέλους την πρόταση του και να έρθει στη Βουλή για να λάβει την απάντηση. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πανηγυρική υποχώρησή του σε σχέση με την συκοφαντική επίθεση που είχε επιχειρήσει να οργανώσει» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ.
«Είναι ένα κείμενο διαφυγής που δεν μπορεί όμως να λειτουργήσει ως οδός διαφυγής για τον κ. Τσίπρα και το στενό του κύκλο!» επισημαίνει παράλληλα.
«Η επιλογή του κ. Τσίπρα να επιτεθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ζήτημα ναυπηγεία/υποβρύχια κατέρρευσε παταγωδώς. Η πρόταση που μετά από δυστοκία 40 ημερών κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, παρά τη σοβαροφάνειά της, είναι “απορία ψάλτου βήξ”. Δεν υπάρχει καμία απάντηση “για την ταμπακέρα”. Για τα σκληρά ερωτήματα που επηύθηνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον κ. Τσίπρα στην πρόσφατη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας. Το κείμενο που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι μια εύσχημη υπεκφυγή. Δεν θα περάσει» προσθέτει χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Τσίπρας είναι αναγκασμένος να έρθει στη Βουλή γιατί αυτοεγκλωβίστηκε στις συκοφαντίες του και οφείλει πλέον πολλές κρίσιμες απαντήσεις. Τον περιμένουμε» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης