Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα): Θα καταψηφίσουμε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για τα Ναυπηγεία

Λοβέρδος (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα): Θα καταψηφίσουμε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για τα Ναυπηγεία

Ανύπαρκτος υπουργός ο Στουρνάρας στην καθημερινή οικονομία

Την πρόθεση του να καταψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδας, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Θα ψηφίσουμε εναντίον της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι η συζήτηση στη Βουλή θα είναι άγονη» ανέφερε ο κ.Λοβέρδος σε δηλώσεις του στο Real Fm, υπογραμμίζοντας πως «ο κόσμος περίμενε κάτι καλύτερο από το ΣΥΡΙΖΑ και όχι επανάληψη των κακών στιγμών του δικομματισμού».
Ο κ.Λοβέρδος τάχθηκε και υπέρ των χειρισμών του υπουργείου Υγείας σχετικά με τα φάρμακα και την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Η τροπολογία του υπουργείου Υγείας πρέπει να ψηφιστεί. Τα καλά της είναι περισσότερα από τα κακά της. Η αδυναμία να ελέγξουν τον όγκο της συνταγογράφησης τους οδηγεί σε περισσότερη μείωση της τιμής. Στο προκείμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λάθος» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας αναφερόμενος στην πορεία της ελληνικής οικονομίας πως είναι η καλύτερη στιγμή για διαπραγμάτευση και ότι ο κ.Σαμαράς δεν θα την χάσει.
Πάντως, ο κ.Λοβέρδος δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον υπ.Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα.
«Ο κ. Στουρνάρας δεν λέει ψέματα για τα δημόσια οικονομικά αλλά είναι ανύπαρκτος για τα δημόσια οικονομικά. Είναι απαράδεκτος στο συγκεκριμένο θέμα. Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας ανύπαρκτος υπουργός στην καθημερινή οικονομία» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος.

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης