Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): Σαμαράς και Γεωργιάδης να σταματήσουν τα επικοινωνιακά κολπάκια με τα φάρμακα

tags :
Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): Σαμαράς και Γεωργιάδης να σταματήσουν τα επικοινωνιακά κολπάκια με τα φάρμακα

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει με την χώρα και την υγεία του λαού

Να αποσυρθεί η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τα φάρμακα, η οποία πρόκειται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή, και η κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία για ένα δεκαήμερο διαλόγου και διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς για το ζήτημα της φαρμακευτικής δαπάνης ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ.Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, τους οποίους κάλεσε να «σταματήσουν να παίζουν επικοινωνιακά κολπάκια και παιχνιδάκια».
«Η κυβέρνηση και ο υπουργός Υγείας δεν μπορούν να παίζουν με την χώρα και την υγεία του ελληνικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι «ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος κάνει φτηνή πολιτική και ποιος έχει στόχο την κοινωνική πολιτική και το δημόσιο συμφέρον».
«Το έχει μάθει στους μήνες αναμονής για ένα ραντεβού στον υπό διάλυση ΕΟΠΥΥ, στα ράντζα των νοσοκομείων, όταν αναγκάζεται να αγοράσει μόνο τους τα φάρμακα», ανέφερε ο κ.Τσίπρας υπογραμμίζοντας πως «η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επάρκεια σε φάρμακο» και «η δυνατότητα όλου του πληθυσμού να έχει πρόσβαση σε φτηνό και ποιοτικά ελεγμένο φάρμακο».

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης